2013. szeptember 3., kedd

1. fejezet (3. rész)

Itt az 1. fejezet utolsó, azaz 3. része. Jó olvasást! :)


  Csütörtök, 06:03

   - Jó reggelt, ez a BBC reggeli hírei. Én Sian Williams vagyok. David Cameron aláírt egy megállapodást Barack Obamaval, hogy 2015-re az összes katonát eltávolítják Afganisztánból. Ezt a lépést habár keményen kritizálták, mert irreális a hadsereg vezetőjének ez, kezdeményezték azután, hogy az ENSZ tisztviselői elítélték az előrelépés hiányát a katonai visszavonulási program felvázolásában. Cameron és Obama jelenleg tárgyalnak az átadásról az afganisztáni hatóságokkal, de sokak szerint a megállapodás elhamarkodott reakció és halálra van ítélve. Erről a történetről többet fogunk beszélni, amikor Stuart Jemkins katonai rendőr itt lesz velünk a stúdióban.
   Sian kamerát váltott, amint belekezdett a következő történetbe és más előadásmódba váltott - ez nem volt nehéz. - Szintén hír, hogy Louis Tomlinson, a rendkívül sikeres fiúbanda, a One Direction tagja kórházba került tegnap este, miután összeomlott a koncert végén az LG Arénában, Birminghamben. A banda szóvivője nyilvánosságra hozott egy nyilatkozatot korábban, amely szerint Louis Tomlinson állapota kritikus, de stabil volt.
   A képernyő átkapcsolt egy klipre, amiben Mark bejelentést tesz a kórház lépcsőin. - Az orvosok még mindig vizsgálatokat végeznek, hogy meghatározzák Louis betegségének az okát. Megkértük a rejongókat, hogy maradjanak nyugodtak és ne gyűljenek a kórház köré - mivel könnyű hozzáférés kötelező más betegeknek. A banda hivatalos oldalán nyilvánosságra fogunk hozni időnként friss híreket Louis állapotáról. Köszönjük a megértést.



  Csütörtök, 10:17 - This Morning - Hollyval és Phillel

   - Most pedig - mondta Holly, a mosolya pedig elhalványult -, biztos vagyok, hogy mindannyian hallottátok a szívfacsaró híreket Louis Tomlinsonról - az egyik fiú a rendkívül sikeres, X Faktorban feltűnt fiúbandából, a One Directionból. Előző este kórházba szállították, miután összeomlott a színfalak mögött az LG Arénában. Még mindig kritikus állapotban van.
   - Igen - bólintott Phil -, szegény fiú. Tulajdonképpen be volt tervezve, hogy a banda megáll a stúdiónál egy kis beszélgetésre, de a körülmények miatt megérthető, hogy iért lett ez törölve. Viszont korábban fogadtunk egy telefonhívást tőlük, hogy hajlandóak pár percig a kórházból élőben beszélni.
   - Ami igazán rendes tőlük, figyelembe véve a körülményeket - mondta Holly.
   - Valóban - értett egyet Phil -, szóval összefogunk kapcsolódni a birminghami Queen Elizabeth Kórházzal most azonnal, ahol Harry, Liam, Niall és Zayn egész éjjel Louis mellett ültek az intenzív osztályon. Jó reggelt, fiúk!
   - Jó reggelt! - mormolták a fiúk egy privát váróteremből, ahol ültek. Harry védelmezően összegömbölyödött Liam karja alatt, reszketett és a fejét Liam karjába rejtette, miközben Niall és Zayn mellettük ültek csendesen, de összetörtnek néztek ki.
   - Nagyon értékeljük, hogy tudtok beszélni velünk - mondta Phil megnyugtatóan. - Nyilván nagyon zaklatottak vagytok és nagyon aggódtok Louisért, így először, vannak valami friss hírek az állapotáról? Megállapították már az orvosok a diagnózist?
   Liam volt az egyetlen, aki beszélt, a hangja érdes volt és erősebben megmarkolta Harryt, amikor a fiatalabb fiú rántott egyet magán. - Mi éppen most beszéltünk az orvossal, szerintem a menedzserünk éppen frissíti a weblapunkat, mialatt beszélünk. Az orvosok Louis vérmérgezéssel kezelik, ami a fővese fertőzésének komplikációja.
   Holly és Phil alig jutott szóhoz: Holly az egyik kezét a szája elé tette, Phil a fejét rázta kínjában.
   - Még mondig az intenzív osztályon van és a következő napokon ott is fog lenni - folytatta Liam. - Az orvosok szerint jól kéne Louis-nak a kezelésre reagálnia. Elkezdték az oxigén terápiát, antibiotikumokat és folyadékot adnak neki.
   - Kezd már megához térni? - kérdezte Phil.
   - Nem - válaszolta Zayn -, öntudatlan, amióta összeomlott.
   - És hogy tudtok megmérkőzni ezzel? - kérdezte Holly kedvesen. - Kimerültnek hallatszik a hangotok.
   - Ez nagyon nehéz... - válaszolt Niall, majd abbahagyta, mert képtelen volt folytatni. Liam megérintette a térdét finoman és elkezdett beszélni. - Nagyon nehéz azt látni, hogy Louis beteg. Olyan nekünk, mint egy testvér, ő a ragasztó, ami összetart mindannyiunkat - nyelt egyet Liam. - Nem hiszem, hogy bármelyikünk is aludt volna. Nem hiszem, hogy bármelyikünk tudna, ameddig nem ébred fel. Egyfajta tábort alakítottunk ki szobájában, ami őrületbe kergeti a nővéreket.
   - Ez csodálatos, gogy ott vagytok és támogatjátok őt - mondta Holly egy kis mosollyal. - Nyilván mindenki látja, hogy mennyire összeszoktatok az X Faktor óta. Úgy hiszem, hogy akkor most törölni fogjátok a birminghami koncerteket. A legtöbb ember azt feltételezi, hogy a hétvége mnden bizonnyal törölve lesz.
   Liam, Niall és Zayn egymásra néztek. - Mi még semmit sem töröltünk- válaszolt Zayn lassan. - Nem akarjuk a rajongókat elhanyagolni. Louis megverne minket, ha ezt tennénk és nagyot tud ám ütni. De... nyilvánvalóan ő nem tud majd ott lenni és a rajongóknak kell egy kis idő, hogy újra hallhassák a szólóit. De mind a négyen próbáljuk majd a legjobb formánkat hozni, hogy a rajongók élvezhessék a showt.
   - Ez nagyszerű - válaszolt Holly - és köszönjük, hogy szántatok egy kis időt erre a beszélgetésre. Nyilván nagyon zaklatottak vagytok, szóval nem tartunk távol titeket tovább Louistól. A legjobbakat kívánjuk a barátotoknak, reméljük, hogy gyors lesz a felépülése.
   - Igen, minden jót, fúk - ismételte meg Phil.
   Amint a kapcsolat felbomlott, Holly megtörölte a szemeit. - Oh, hát ez szívfacsaró volt. Láttad a kicsi arcaikat?
   - Teljesen tönkretett őket a bandatársukkal történt dolog - bólintott Phil. - Nagyon szép, hogy ennyire törődnek egymással.
   Holly megrázta a fejét. - És szegény Harry nem tudta abbahagyni a sírást. Szegényke...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése